Qui Som?

Clínica Podològica Caminem

La Clínica


Situada al cor de Sant Cugat, comptem amb unes magnífiques i lluminoses instal·lacions. Disposem d’equips mèdics d’última generació per poder dur a terme tots els tractaments del peu, així com també dels millors aparells homologats per garantir la higiene i esterilització de tot el material.

Disposem d’una sala de Quiropodologia, on es realitza la higiene del peu i, alhora, diagnostiquem i tractem les malalties, infeccions o dolències relacionades amb la pell i les ungles; una sala de Biomecànica, amb la presència d’un extens circuit per tal de poder realizar un estudi de la petjada i de la carrera molt complet, amb l’ajuda de sistemes informatitzats que ens permeten arribar a un diagnòstic acurat i precís; tenim taller propi per tal d’adaptar i confeccionar els suports plantars, i això és el que ens permet fer els tractaments totalment personalitzats.

“El nostre objectiu és la cura i el benestar dels nostres pacients, escoltant i adequant cada cas segons les necessitats”

L'equip


Paula Gómez Auquer
Podòloga graduada per la Universitat de Barcelona
Màster en Podologia Pediàtrica
Màster en Cirurgia Podològica de l'Avantpeu
Sara Claramunt Hernando
Podòloga graduada per la Universitat de Barcelona
Màster en Posturologia
Màster en Cirurgia Podològica de l'Avantpeu

Missió i valors


La nostra missió consisteix en escoltar, diagnosticar, tractar i curar a totes les persones com un cas únic i particular de cada individu.
Els nostres valors fonamentals els definim en tres objectius principals per tal d’exprimir al màxim les nostres capacitats i competències.

  • Diagnosticar la causa de les afeccions del peu i extremitat inferior dels nostres pacients.
  • Oferir un tractament integral i de qualitat per solucionar les dolències o bé prevenir-les.
  • Generar, promoure i potenciar la salut dels pacients per tal de millorar la qualitat de vida de la població.

Contacta


Si tens qualsevol consulta, ens vols venir a visitar o demanar hora per una cita, envia'ns un missatge. Et respondrem en la màxima brevetat possible.