Serveis Principals

Clínica Podològica Caminem

Biomecànica i Suports plantars

Els dolors d’esquena, maluc, genolls o peu poden tenir el seu origen en una mala trepitjada. L’anàlisi biomecànic ens donarà tota la informació per saber si hi ha una bona distribució de càrregues, així com prevenir futures lesions.

La valoració que es realitza és tant del peu com de la postura, per això avaluem diferents proves i tests per comprovar el bon funcionament de les articulacions  i la musculatura del peu, els genolls, el maluc i l’esquena.

Escollir un tractament adequat, tant preventiu com terapèutic, és vital. Per això, a la nostra clínica realitzem els suports plantars confeccionant-los i adaptant-los a la morfologia exacta del peu del pacient per tal que el resultat sigui un tractament completament personalitzat i adient segons l’alteració que presenti. Tenim a l’abast tot un ventall de materials d’última generació que ens permeten realitzar uns resultats de tractament 100% eficaços.

Podologia Esportiva

Al practicar un esport, l’impacte que és produeix en el nostre organisme genera més probabilitats de lesió. És importantíssim un bon estudi de la marxa i de la carrera, valorant els diversos graus de mobilitat de totes les articulacions i comprovant que la musculatura actuï i treballi correctament.

A la nostra clínica, duem a terme un estudi complet i adequat al tipus d’esport que es realitza, per valorar el focus de la lesió o la prevenció d’aquesta. Ho realitzem mitjançant les eines de diagnòstic més eficients i amb l’ajuda de la millor tecnologia per l’anàlisi. Finalment, oferim el millor tractament personalitzat per cada esportista, utilitzant materials d’última generació per garantir la millor eficàcia.

Podologia Pediàtrica

Els més menuts de casa sovint son els que més atenció necessiten. Per nosaltres, és vital controlar que el creixement i el desenvolupament psicomotriu s’estiguin duent a terme correctament. Un nen que es cansa, cau molt sovint, té dolor, camina de puntetes o es queixa al final del dia no és normal. Recomanem una visita al podòleg un cop l’any a partir de l’inici de la deambulació.

A la nostra clínica realitzem un estudi complert on ens focalitzem en el peu, observant que es conformi l’arc plantar a l’edat corresponent, i també en la postura, observant que els genolls no s’angulin excessivament, que no hi hagi corbes a l’esquena o bloqueig a nivell del maluc, entre d’altres.

Podologia Geriàtrica

Amb el pas anys, disminueix l’estabilitat i canvia la morfologia del peu, igual com l’estructura de les extremitats inferiors. Tots aquests factors poden generar canvis en la petjada i desestructuració global del cos. És habitual que apareguin deformitats als dits, podent generar alteracions de la pell com “durícies” o “ulls de poll”.

Aquestes anomalies es poden eliminar amb visites freqüents al podòleg, gràcies al nostre servei de Quiropodologia.

Recomanem una revisió dels peus a l’any, per tal de poder prevenir totes aquelles patologies subjacents i sobretot si existeix dolor al metatars o al taló. Tenim a l’abast múltiples opcions de tractament, com poden ser pautes d’hidratació, plantilles, silicones correctores i un llarg eczètera.

Peu Diabètic

La diabetis és una malaltia metabòlica que afecta un percentatge cada cop major a la nostra societat. En l’àmbit podològic, és característica per presentar problemes tissulars i ossis a nivell de les extremitats inferiors, i amb més freqüència al peu. És per aquest motiu que la cura dels peus és un factor de vital importància per la seva qualitat de vida.

Amb una bona educació sanitària preventiva, millora dels hàbits de vida, bon control farmacològic i actuació podològica amb constància podem evitar que es compliquin els seus efectes.

Al nostre centre tenim especial cura amb els pacients diabètics. Mitjançant un conveni del CatSalut, es poden realitzar gratuïtament 3 visites a l’any.

Posturologia

El cos humà lluita contínuament contra la gravetat per mantenir-se en una posició erecta. Gràcies als receptors d’informació (ull, boca, peus, oïda interna) i a la propiocepció, l’organisme aconsegueix estabilitzar-se i funcionar correctament. Si algun d’aquests factors es veu alterat per una patologia, lesió o pertorbació del sistema, es genera una inestabilitat i per tant problemes funcionals de la postura.

A la nostra clínica, mitjançant l’avaluació i estudi del sistema tònic postural, obtenim l’origen del problema, podent tractar-lo així amb petites estimulacions a través de la planta del peu. Aquestes, envien informació al sistema nerviós central ajudant així a reprogramar i regular tot el sistema postural, eliminant els problemes subjacents, les adaptacions lesives que genera el propi cos i el dolor.

Quiropodologia - Dermatologia Podològica

La quiropòdia és el procediment que realitza el podòleg per eliminar totes aquelles callositats o anomalies que apareixen als peus. Una durícia o un heloma (“ull de poll”) no representen un factor estètic, sinó sanitari. L’aparició d’aquests pot indicar l’existència d’un desequilibri múscul-esquelètic o una mala trepitjada. Mitjançant la quiropòdia, extraiem i curem la lesió sense dolor, ja siguin callositats múltiples, helomes o ungles clavades.

Per altra banda, és freqüent també la presència d’alteracions o malalties dèrmiques i a les ungles en totes les edats. Les berrugues, fongs i quists són habituals si hi ha un excés de sudoració o es freqüenten piscines o gimnasos. Si apareixen símptomes de picor, mal olor, o observes abultaments o alteracions, visita al podòleg, que podrà diagnosticar i prescriure el medicament més adient en el teu cas..

Cirurgia Podològica

Les deformitats dels dits, com els galindons o dits en urpa poden ser molt dolorosos o provocar una mala trepitjada. A la nostra clínica fem una valoració de la mobilitat i el grau de deformació, així com umbral del dolor, per poder decidir si una intervenció quirúrgica pot ser la solució definitiva. També és freqüent la patologia de la ungla incarnata. Si és molt recurrent, i causa inflamació i infecció, es pot intervenir amb una cirurgia molt senzilla, per eliminar aquest problema definitivament.

Les tècniques quirúrgiques que s’utilitzen a podologia avancen a gran velocitat, podent oferir així la millor eficàcia. Són operacions senzilles i poc traumàtiques, per això es redueix el temps de post-operatori. La anestèsia que s’utilitza és local, per això el pacient pot marxar a casa el mateix dia de la intervenció, i incorporar-se a la vida normal en molt poc temps.

Contacta


Si tens qualsevol consulta, ens vols venir a visitar o demanar hora per una cita, envia'ns un missatge. Et respondrem en la màxima brevetat possible.